Què es vota el 24 de maig?

El 24 de maig hi haurà Eleccions Municipals (ni autonòmiques ni estatals) per triar l'alcalde

Encara que a l'estratègia de determinats partits, candidats i mitjans de comunicació no els interessi, el que tindrà lloc el proper 24 de maig són unes Eleccions Municipals, en què el que es tria és un alcalde i uns regidors perquè governin el poble.

No són unes eleccions autonòmiques ni plebiscitàries, perquè el que està en joc és el futur de Pineda de Mar.

No són unes eleccions estatals ni presidencials, perquè el que es decideix no és el resultat dels grans partits polítics sinó les persones que formaran l'Ajuntament del poble.

La neteja, les escombraries, el manteniment del carrers i les places, l'enllumenat, les instal•lacions culturals i esportives, la Policia Local, els serveis d'atenció social, la circulació... i un altre centenar de temes i serveis públics no depenen de la Generalitat ni de l'Estat, sinó de l'Ajuntament, de l'alcalde i del Govern municipal.

Per tant, qui vulgui parlar de sobiranisme durant aquestes eleccions municipals és perquè no pensa en Pineda. Qui vulgui parlar de Mariano Rajoy, Artur Mas, Oriol Junqueras, és perquè no pensa en Pineda. Qui vulgui parlar de partits i no de persones, qui vulgui parlar de sigles i no de candidats, és que no pensa en Pineda.

Pensa en Pineda a l'hora de votar.